OM OSS

Kalmarmentor grundades av Olle Ernstsson. Till en början fokuserade han på brandservice men övergick mer och mer till att endast göra orienteringsritningar och säkerhetsplaner. Olle fokuserade på att ha en nära och personlig kontakt med sina kunder och siktade hela tiden på att hitta ett bra tillvägagångssätt för att kunna upprätta prydliga och korrekta ritningar med snabba leveranser.

Med tiden växte efterfrågan av tjänsterna från den lilla enskilda firman som 2017 ombildades till ett Aktiebolag. I dagsläget har Kalmarmentor fem anställda som jobbar med att upprätta ritningar till diverse säkerhetssystem.

Även fast den enskilda firman har blivit ett Aktiebolag och en anställd har blivit fem så ligger fokus på en personlig och tillmötesgående kontakt med kunderna och snabba prydliga leveranser.

VILKA ÄR VI

OLLE ERNSTSSON

Olle är grundare och VD för Kalmarmentor. Han har jobbat till och från  inom brandservicebranschen sedan 1976, har även jobbat som lagerarbetare och taxichaufför innan 1986 då han bestämde sig för att fokusera på säkerhetsarbete.

Olle har ett stort intresse för ny teknik och har koll på det mesta som händer inom sportvärlden.

JONNY CALMANIUS

2013 började Jonny jobba på Kalmarmentor efter att tidigare ha jobbat inom byggbranchen, på oljeplattformar och som lagerarbetare.

På fritiden åker han gärna på rockfestivaler och konserter eller tittar på den lokala hockeyn och fotbollen fast hans hjärta brinner för Los Angeles Kings i NHL.

ALICE ERNSTSSON

2019 anslöt sig Alice till Kalmarmentor. Hon har tidigare arbetat inom givarservice och administration men även som produkt- och lageransvarig.

Swedenrock festival är ett stående inslag i Alice liv och när hon inte lyssnar på hårdrock så spenderar hon gärna tid på att resa.

MOHAMMAD ATTAR

Mohammad fick anställning hos Kalmarmentor 2018. Innan dess har han bl.a. jobbat som lärare i Italienska, butikschef för D&G, turistguide och webbdesigner.

När han inte jobbar spenderar han gärna tid på gymmet eller följer sin älskade klubb Juventus FC i serie A.

ELENA MANOURA

2023 fick vi ytterliggare en ny teamarbetare vid namn Elena. Hon har en bakgrund som byggnadsingenjör och har jobbat som byggprojektör, projektledare, kalkylator och mark- och exploaterings chef. Elena gillar att resa och passar då på att betrakta arkitekturen i de byggnader och städer hon besöker.

Argentinsk tango är Elenas stora kärlek här i livet.